Reparatii si intretinere frigidere, combine frigorifice, masini de spalat, aparate de aer conditionat

Telefon  0760 991 065 

Reparatii masini de spalat Bucuresti

 

Aveti nevoie de SERVICE pentru masina dvs. de spalat?

Reparatiile sunt rezolvate la domiciliul clientului!

Daca constatati o problema la masina de spalat, nu ezitati sa ne contactati si ne vom deplasa in cel mai scurt timp posibil la domiciliul sau sediul dumneavoastra pentru remedierea defectiunii.

Va punem la dispozitie servicii de reparare masini de spalat producator intern si international.

In zilele noastre masinile de spalat rufe nu mai sunt un moft, sunt o necesitate. De aceea, prestam servicii reparatii masini de spalat rufe la domiciliul clientului pentru orice model sau marca de masina de spalat. Oferim service masini de spalat profesionist, pentru repararea si intretinerea masinilor de spalat. Obiectivul nostru este satisfacerea cerintelor clientului cu lucrari de cea mai buna calitate, in cel mai scurt timp si cu o durata de viata indelungata.

Daca observati o defectiune la masina dumneavoastra de spalat nu ezitati sa ne contactati pentru servicii rapide si sigure.

Cele mai frecvente lucrari: repar masina

 • inlocuire termostat pentru masurarea temperaturii apei
 • reparatii module electronice si afisaj
 • inlocuire programator electronic
 • inlocuire electrovalva
 • inlocuire garnituri uzate
 • inlocuire pompa evacuare apa
 • inlocuire furtune si conducte defecte
 • inlocuire rulmenti defecti
 • inlocuire motor
 • inlocuire rezistenta incalzire apa
 • inlocuire curele masini de spalat

Asiguram reparatii pentru toate tipurile de masini de spalat in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si tot judetul Ilfov.

Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, Aeg, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover, Hyundai, Hotpoint, Iar, Ignis, Lg, Maxwell, Meister, Miele,  Platinium, Philco, Samsung, Siemens, Siltal, Servis, Technolux, Techwood, Tricity Bendix, Westwood, Zanussi, etc.

 

Obiectivele noastre

Obiectivele noastre sunt: satisfacerea nevoilor clientilor, imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, instruirea si calificarea personalului in functie de noile tehnologii care apar, extinderea gamei de electrocasnice pe care le putem repara, fidelizarea clientilor nostrii.

Valori si servicii de calitate

Principalele valori in functie de care ne ghidam sunt: profesionalismul, seriozitatea, corectitudinea, punctualitatea, performanta, dedicarea si promtitudinea. Orice legatura intreprinsa cu un client are la baza aceste valori de la care nu ne abatem.

Ce ne recomanda

O data cu experienta acumulata, am descoperit si care sunt punctele noastre forte. Cu ajutorul clientilor multumiti si recomandarilor acestora putem sa prezentam succint ce ne recomanda: calitatea lucrarilor, profesionalismul echipei si recomandarile clientilor.