Reparatii si intretinere frigidere, combine frigorifice, masini de spalat, aparate de aer conditionat

Telefon  0760 991 065 

Echipa de profesionisti oferim servicii de reparatii frigidere - combine frigorifice, masini de spalat rufe si aparate de aer conditionat.
Asiguram interventii rapide la domiciliu dumneavoastra. Ne deplasam in toate zonele din Bucuresti si judetul Ilfov

 Suna acum  0760 991 065

Preturi Reparatii

Atentie sunt informative si pot varia in functie de constatarea defectiuni si a aparatului electrocasnic!


Deplasarea si constatarea este 99 Lei in cazul refuzului reparatiei , daca se accepta reparatia nu se mai percepe si taxa de 99 lei , doar costul lucrari.

 

  • Motoare frigidere noi pret intre 400 si 600 Lei
  • Motoare second pret intre 250 - 350 Lei
  • Releu Compresor porniree pret intre 100 si 150 Lei
  • Desfundare instalatie frigorifica cu inlocuire filtru si reincarcare freon Pret intre 250 lei - 350 lei
  • Incarcare Freon simpla Pret intre 250 si 380 Lei
  • Termostat electromecanic Pret intre 250 si 350 Lei
  • Ceas Progamator frigider Pret intre 250 si 350 Lei
  • Senzori Temperatura pret intre 200 si 380 Lei
  • Reparatii placi electronice Pret intre 300 si 550 Lei
  • Ventilatoare racire no frost Pret intre 180 si 280 Lei

Despre Noi - Reparatii Frigidere Bucuresti

In calitate de service frigidere, masini de spalat si aer conditionat, obiectivul nostru principal este satisfacerea nevoilor clientilor. De aceea, am investit in personal calificat, cu studii in domeniul reparatiilor de electrocasnice cum sunt frigiderele, aparatele de aer conditionat si masinile de spalat rufe.
Scopul nostru este imbunatatirea constanta a serviciilor de reparatii pe care le oferim si a relatiilor pe care le cladim cu ai nostrii clienti. In timp, ne-am extins si am angajat specialisti in reparatii, atat pentru aparate frigorifice,  pentru masini de spalat rufe si aparate de aer conditionat. Interventiile sunt executate de personal calificat cu scule si dispositive specifice domeniului frigotehnic si se asigura garantie atat pentru piesele inlocuite cat si pentru manopera.

Contactati-ne

repar frigidereDepanatorii nostri profesionisti sunt pregatiti sa intervina la orice ora si in cel mai scurt timp pentru a va ajuta!

0760 991 065

www.reparatiifrigidere-nonstop.ro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Suntem permanent preocupati de serviciile pe care le oferim de aceea va oferim servicii diversificate si de cea mai buna calitate. 

Obiectivele noastre

Obiectivele noastre sunt: satisfacerea nevoilor clientilor, imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, instruirea si calificarea personalului in functie de noile tehnologii care apar, extinderea gamei de electrocasnice pe care le putem repara, fidelizarea clientilor nostrii.

Valori si servicii de calitate

Principalele valori in functie de care ne ghidam sunt: profesionalismul, seriozitatea, corectitudinea, punctualitatea, performanta, dedicarea si promtitudinea. Orice legatura intreprinsa cu un client are la baza aceste valori de la care nu ne abatem.

Ce ne recomanda

O data cu experienta acumulata, am descoperit si care sunt punctele noastre forte. Cu ajutorul clientilor multumiti si recomandarilor acestora putem sa prezentam succint ce ne recomanda: calitatea lucrarilor, profesionalismul echipei si recomandarile clientilor.