Reparatii si intretinere frigidere, combine frigorifice, masini de spalat, aparate de aer conditionat

Telefon  0760 991 065 

Contact - Reparatii Frigidere

 

 

Ne poti contacta telefonic sau online prin formularul de contact.

Telefon  0760 991 065

Expert frigotehnist - Dumitru Alexandru
Bdul. Iuliu Maniu Nr. 120 A, Sector 6, Bucuresti


Program de lucru Luni - Duminica 8-21

NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru noi protectia datelor personale si confidentialitatea lor sunt o prioritate conform regulamentelor si legilor europene de protectie a datelor personale.
Colectam doar informatii si date personale care le primim prin intermediul formularului de contact - adica numele Dvs., numar de telefon si adresa de email. Utilizam aceste date pentru a va raspundem la intrebarile Dvs.
Stocam toate datele transmise de Dvs., pana cand anulati acest acord. Aveti dreptul sa solicitati stergerea partiala sau totala a datelor Dvs. in orice moment. Si vom proceda la acest lucru fara intarziere.
Nu trimitem sau colectam date pentru terti, in particular nu vindem, inchiriem sau sa facem schimb cu datele Dvs., cu exceptia cazului cand acestea ne sunt solicitate de lege.

Toate datele sunt păstrate pe servere care se supun unor reguli stricte de siguranţă şi sunt protejate corespunzător împotriva accesului de către persoane neautorizate sau folosire necorespunzătoare.

Site-ul Reparatii Frigidere Non Stop  nu promoveaza SPAM-ul.

Despre Noi - Reparatii Frigidere Bucuresti

In calitate de service frigidere, masini de spalat si aer conditionat, obiectivul nostru principal este satisfacerea nevoilor clientilor. De aceea, am investit in personal calificat, cu studii in domeniul reparatiilor de electrocasnice cum sunt frigiderele, aparatele de aer conditionat si masinile de spalat rufe.
Scopul nostru este imbunatatirea constanta a serviciilor de reparatii pe care le oferim si a relatiilor pe care le cladim cu ai nostrii clienti. In timp, ne-am extins si am angajat specialisti in reparatii, atat pentru aparate frigorifice,  pentru masini de spalat rufe si aparate de aer conditionat. Interventiile sunt executate de personal calificat cu scule si dispositive specifice domeniului frigotehnic si se asigura garantie atat pentru piesele inlocuite cat si pentru manopera.

Contactati-ne

repar frigidereDepanatorii nostri profesionisti sunt pregatiti sa intervina la orice ora si in cel mai scurt timp pentru a va ajuta!

0760 991 065

www.reparatiifrigidere-nonstop.ro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Suntem permanent preocupati de serviciile pe care le oferim de aceea va oferim servicii diversificate si de cea mai buna calitate. 

Obiectivele noastre

Obiectivele noastre sunt: satisfacerea nevoilor clientilor, imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, instruirea si calificarea personalului in functie de noile tehnologii care apar, extinderea gamei de electrocasnice pe care le putem repara, fidelizarea clientilor nostrii.

Valori si servicii de calitate

Principalele valori in functie de care ne ghidam sunt: profesionalismul, seriozitatea, corectitudinea, punctualitatea, performanta, dedicarea si promtitudinea. Orice legatura intreprinsa cu un client are la baza aceste valori de la care nu ne abatem.

Ce ne recomanda

O data cu experienta acumulata, am descoperit si care sunt punctele noastre forte. Cu ajutorul clientilor multumiti si recomandarilor acestora putem sa prezentam succint ce ne recomanda: calitatea lucrarilor, profesionalismul echipei si recomandarile clientilor.